Viikkotiedote 5.9.2024

NCC korjausrakentaa Konepajan lukiolle ja aikuislukiolle toimitilaa Töysänkatu 2 -kiinteistöön Vallilassa. Rakennushankkeessa on kokonaisuudessaan kyse vuosina 1942–87 rakennetun 8-kerroksisen opetus- ja toimistorakennuksen perusparantamisesta ja tilamuutoksista. Tilat valmistuvat kesään 2025 mennessä.

Korjaushankkeen ensimmäinen vaihe on luovutettu tilaajalle ja koulu on sen myötä saanut käyttöönsä kunnostetut tilat 4. ja 3. kerroksen D-lohkolla. Lisäksi hankkeen ensimmäisessä vaiheessa kunnostettiin ja tehtiin uusia tiloja rakennuksessa toimivan ravintolan käyttöön.

Käynnissä olevat työvaiheet

Sisäpihalla on käynnissä julkisivutelineiden kasaus.

A-porrashuoneen uudet valaisimet on asennettu.

A-lohkolla on käynnissä talotekniikkatyöt, väliseinätyöt, alakattotyöt, akustiset tiivistykset sekä tasoite- ja maalaustyöt.

Tulevina viikkoina A-lohkolla aloitetaan muun muassa ikkunakunnostukset sekä massalattiatyöt. 16.9.2024 työmaalle toimitetaan uuden ilmanvaihtokoneen osat, jotka nostetaan mobiilinosturilla talon katolle. Noston ajan katualueella sekä kiinteistön sisäpihalla tulee olemaan kulkurajoituksia.

Työturvallisuus

Työmaalla suoritetaan viikoittain TR-mittaus. Edellinen mittaus suoritettiin 28.8. ja sen tulos oli 97,42 %. Työmaalla ei vaaratilanteita tai tapaturmia.